Nextens

Tweede Kamer vraagt verruiming belastinguitstel (vr, 25 sep 2020)
De Tweede Kamer vindt dat ondernemers meer tijd moeten krijgen voor de betaling van belastingen die zijnuitgesteld vanwege de coronacrisis. Dat bleek donderdag tijdens het debat over het derde steunpakket voor bedrijven en ondernemers. Minister Wopke Hoekstra van Financiën komt voor dinsdag met een nadere uitwerking.
>> meer lezen

Accountantskosten kleine beursbedrijven verdubbeld (Fri, 25 Sep 2020)
De accountantskosten voor kleine en middelgrote beursfondsen zijn de aflopen jaren gemiddeld meer dan verdubbeld. Dat blijkt uit een onderzoek van de Vereniging MidkapNL onder 33 small- en midcapfondsen, schrijft het Financieel Dagblad.
>> meer lezen

Omzet Deloitte groeit ondanks coronacrisis (Thu, 24 Sep 2020)
De omzet van accountants- en adviesfirma Deloitte Nederland groeide in het boekjaar 2019/2020 met 4,9 procent tot 1,015 miljard euro ondanks de uitdagingen van de coronacrisis.
>> meer lezen

Rekenkamer pleit voor betere NOW-controles (Thu, 24 Sep 2020)
De Algemene Rekenkamer pleit voor een betere controle van aanvragen voor de Tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging voor Werkgelegenheid (NOW) om misbruik te voorkomen. De Rekenkamer schrijft dit aan de Tweede Kamer over mogelijke wijzigingen voor de nieuwe ronde van de NOW-regeling vanaf 1 oktober.
>> meer lezen